Billig rejse - backpacking

Drømmer du om at komme på en billig rejse? Så bør du undersøge backpackrejser. Vi vil forsøge at hjælpe dig med vores egne erfaringer og budgetter fra vores tidligere backpackrejser.

En backpackrejse er en vild oplevelse, men det kan også hurtigt blive dyrt hvis ikke man tænker sig om. Det er derfor vigtigt at du inden din rejse, sætter dig ned og planlægger din rejse godt, så det bliver en billig rejse og at man derfor får mest mulig ud af det budget man har lagt for rejsen. Mangler du en billig backpacker startpakke, så er denne et god bud.

Vores tips til en billig backpackrejse

  1. For det første gælder det om at vælge en billig destination for at få en billig rejse. Lande i Asien er ofte ret billige at rejse og leve i, hvorimod Europa, Australien og New Zealand er eksempler på steder der er lidt dyrere at rejse i. Det er en god ide at undersøge priserne i landende inden afrejse.
  2. En anden god ting kan være at rejse uden for højsæsonen. Det er ofte billigst at rejse på dette tidspunkt, da vejret måske knap er så godt, eller at der ikke er nogle der har ferie. Det kan både være en fordel rent økonomisk, men derimod også på turistattraktionerne, som knap er så fyldte.
  3. Det kan være en god ide at bo forholdvist billigt undervejs som backpacker, da det ellers godt kan blive en meget dyr fornøjelse. En anbefaling er at man så vidt som muligt bor på hostel, da disse ofte er billigere end hoteller.
  4. En god ide er at spise lokalt mad, da internationalt mad ofte er dyre i disse lande. Lokale restauranter med lokalt mad kan ofte findes meget billige, og derfor kan du spare en masse penge på at spise lokalt. Dog skal man tænke sig om, da der er nogle steder med dårlig hygiejne.
  5. Du bør have en buffer i din økonomi inden afrejse til uforudsete udgifter. Disse uforudsete udgifter kan komme selvom man i forvejen har planlagt rejsen til punkt og prikke. Hvis man ender med at blive syg på rejsen, så kommer der nogle uforudsete udgifter til medicin m.v.

Det kan være en god ide at have vores tips i mente, inden du begiver dig ud på dit livs backpackerrejse. Ved at følge vores tips forsikrer vi, at du får en billig rejse.

Budget til backpackrejse

  • Destination: Undersøg priser på mad, overnatning, samt transport
  • Seværdigheder: Undersøg inden afrejse, hvilke seværdigheder du gerne vil opleve, samt prisen på disse
  • Transport: Bestemt dig for hvordan du vil komme rundt på din rejse. Er det med bil, bus, tog eller fly, så er priserne vidt forskellige.
  • Overnatning: Undersøg priserne på hostels og hoteller inden afrejse, og dan dig et overblik.
  • Mad: Spiser du lokalt mad, kan det gøre det en del billigere end international mad. Undersøg priserne på lokalt mad, og sammenlign det med international mad i landet.

Vi håber at det hjalp dig lidt videre i forbindelse med budgetteringen af din rejse. Vi håber at du får lagt et nogenlunde passende budget og at du får en rigtig god rejse! 🙂

0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account