Coverwise – et europæisk rejseforsikringsselskab, som er agent for Allianz, giver her tre grunde til, at du bør vælge din rejseforsikring med omhu. Hvis du allerede har forsikring, så vent ikke med at skifte!

Dette er et reklameindlæg, der er skrevet af Coverwise Rejseforsikring

1. Lever din eksisterende rejseforsikring op til dine behov?

Forsikringsselskaber tilbyder forskellige forsikringsfordele. For eksempel er ubegrænset dækning til lægehjælp, aflysning eller afkortelse af rejsen samt dækning for hjemtransport generelt inkluderet. Derudover er Coverwise-policerne særligt velegnede til unge rejsende og backpackere mellem 17-35 år, da det er muligt at tegne en forsikring i op til 18 måneder, og tilføjelser kan vælges efter individuelle behov.

Med Allianz som tegningsansvarlig og med Falck som krav-enhed, er vores produkter og tjenester nogen af det bedste.

2. Er du opmærksom på, hvad det europæiske sygesikringskort (det blå kort) dækker?

Det blå kort giver dig ret til lægebehandling til nedsat pris (eller, i nogle tilfælde gratis behandling), mens du rejser i EØS. EØS består af EU-lande plus Island, Liechtenstein og Norge.

Det er vigtigt at have både det blå kort og en rejseforsikring. Det blå kort er vigtigt, da du nogle steder får hurtigere behandling hvis du har det. Andre steder vil det være forventet, at du lægger et depositum, før de behandler dig, hvis du ikke har det blå kort.

Forsikring er dog også vigtig, da det blå kort kun giver dig adgang til den samme statslige behandling som borgerne i det pågældende land tilbydes. Det blå kort dækker ikke behandling på privathospitaler eller klinikker, og hjemtransport tilbage til dit hjemland er heller ikke dækket.

3. Skal du bruge flere penge på din rejseforsikring?

Rejsende er primært på udkig efter dækning for aflysning, lægebehandling samt hjemtransport. Det der adskiller de fleste forsikringsselskaber er yderligere fordele samt deres begrænsninger. Du kan spare en hel del, hvis du vælger et Coverwises forsikringsprodukt, som dækker de vigtigste emner, samt har yderligere fordele inkluderet. Alt dette kan hurtigt blive dyrt, og de penge er helt sikkert bedre brugt på ekstra backpacking udstyr!

Køb Coverwise Rejseforsikring nu, kun et par klik væk >>

0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account