Dem der kender mig vil vide at jeg absolut ikke er nogen sportsfanatiker! Faktisk går jeg mest op i sport jeg selv udøver, og ikke så meget som tilskuer. Der er dog undtagelser hvor jeg faktisk rigtig gerne følger med i sport og det gælder også når jeg er ude at rejse.

Her er 5 måder du kan få dit sportskiggeri dækket mens du er afsted.

Se begivenheden “live on location”

Den ultimative måde at få dækket sin sports trang må være at følge begivenhederne der hvor det sker. Er der f.eks. Tour De France, hvor ville det så være bedre at se afslutningen på touren, end på Champs-Élysèes i Paris?

Eller hvad med at se Champions League i Madrid?

Der er ingen tvivl om at den ultimative oplevelse er “live on location” – desværre er det ofte meget svært at få plads og så er det ofte temmelig dyrt.

Se begivenheden på cafe, restaurant o.l.

Et alternativ til at opleve begivenhederne hvor det sker er at opleve dem sammen med de lokale, i det land du rejser. Jeg har selv oplevet det på en lille restaurant i Egypten mens der var VM – det var en fantastisk oplevelse.

Hvis du ønsker en autentisk oplevelse ved at se store sportsbegivenheder med de lokale, er det ofte de små restauranter eller cafeer du skal besøge.

Se sportsbegivenheden online

En anden mulighed jeg vil nævne er at se sportsbegivenheden online. Rejser du med telefon, tablet eller bærbar kan det være en fantastisk mulighed at følge med i de store begivenheder online.

Det kunne f.eks. være ved at følge med på en side som f.eks. Bet365 der blandt andet dækker superligaen. Det kunne også være streaming fra apps f.eks. TV2 eller TV3 Sport (sørg for at logge på wifi eller besøg en lokal café, så undgår du dyre mobiltakster for brug af internet i udlandet).

Det er ikke altid der lige er et tv på det værelse du har booket, specielt ikke som rygsækrejsende, hvor du ofte booker billig overnatning. Billig overnatning er ofte lig med mangel på tv.

Et andet scenarie hvor kan være super relevant at følge med i begivenhederne online er hvis du f.eks. skal på en længere bus- eller togtur. De lange transport ture hvor dagen snegler sig afsted og du ved at turen varer mindst 8 timer mere, kan det blive din redning at kunne følge med i forskellige begivenheder online. Samtidigt kan det blive et socialt moment med andre i bussen der også er interesseret i at høre hvordan det går i en kamp, eller i tour feltet.

Se begivenheden på lokal pub eller bar

Er du mere ude efter en oplevelse hvor der måske sker lidt mere og hvor du samtidig kan få en øl og skåle med enten lokale elelr andre rejsende og bare have det sjovt, så er en pub eller bar nok stedet du skal søge efter.

De fleste større byer har arrangementer på pubs og barer, hvis der er en stor begivenhed. Det kan være en fantastisk oplevelse at deltage i festen på den måde.

Se begivenheden på hostel

Et alternativ til pub og bar er at se begivenheden på hostel. Som regel er der mange andre rejsende der gerne vil se et VM, Tour de france, Champions League etc. og derfor viser mange hostels også det på storskærm eller TV.

Oplevelsen kan være stort set identisk med at opleve begivenheden på pub eller bar. Forskellen er at der nok er mere sandsynligt at mødes med lokale på en bar end når det er på et hostel.

Jeg håber du kunne finde inspiration til hvordan du får dækket dine sportsbegivenheder mens du rejser og samtidigt være social og have det sjovt.

0 Kommentarer

Efterlad et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

© 1999-2021 Backpacker Planet – mødestedet for backpackere.

Log ind med brugernavn & kodeord

eller    

Glemt dine oplysninger?

Create Account